Продукти ISOMAT COLOR SYSTEM

Продуктовата гама на ISOMAT COLOR SYSTEM се състои от интериорни и екстериорни бои, които притежават много високо качество, лесно се нанасят и осигуряват отличен краен резултат на достъпна цена. Реновирайте вашето жилищно пространство бързо и икономично, придавайки на стените уникални и дълготрайни цветове.

Консултантите на ISOMAT предлагат идеи за вашето пространство!

Консултантите на ISOMAT могат да ви предложат идеи за цветова декорация на всяка стая в дома, офиса, магазина или фасада на вашата сграда. Изпратете снимки на вашето пространството и ние ще Ви предложим три различни цветови комбинации.

Процесът е много лесен! Попълнете вашите данни във формата намерена тук.

Прикачете снимките на пространството, което желаете да оцветите с ISOMAT COLOR SYSTEM. След това изберете основния цвят, който бихте искали за вашето пространство. Нашите консултанти ще бъдат на ваше разположение през целия процес до вземане на крайното решение.

Съвети, как да боядисате самостоятелно Вашето пространство!

Един от най-икономичните начини за реновиране на помещенията в дома ви е като самостоятелно подновите покритията на интериорните или екстериорните стени, особено когато направите това с боите на ISOMAT COLOR SYSTEM!

Ще ви е необходимо: 1) самозалепваща лента 2) валяк, четка или пистолет за боядисване 3) Позитивно отношение и въображение!

1. Изберете цветовете, които ви харесват сред стотиците нюанси в ISOMAT COLOR SYSTEM.

2. Защитете мебелите и нека да започваме! Поставете самозалепваща лента върху повърхностите, които не желаете да бъдат боядисани. Потопете валяка в боята и започнете преобразяването на стаята. Премахнете самозалепващата се лента, след като сте приключили с боядисването.

3. Ако не използвате подходящите продукти, няма да постигнете желания резултат! Боите на ISOMAT са лесни за полагане, притежават много добра покриваемост, съсъхват бързо и осигуряват изключителен резултат.

4. Забавлявайте се! Чудесно е усещането, когато самостоятелно сте реновирали вашето пространство. Продуктите на ISOMAT COLOR SYSTEM допълнително ще гарантират дълготраен резултат.